30 Mac 2010

@Gegar Ria THR Kuala Terengganu 26 Mac-27 Mac 2010

Weekend..Saja bawak anak jalan-jalan sempena Gegar Ria THR Kuala Terengganu di Dataran Shah Bandar. Hmm..walaupun hujan renyai-renyai, orang yang datang x putus2..Macam ni la if ada apa2 fair@event kat Kuala Terengganu..masing-masing ambik peluang bawak anak2 & keluarga join..yang x tahan kalau pergi fair ni..kenala bawak duit lebih skit..maklumla dah bawak budak2 kan..nak tu la, nak ni la..apa pun...we all enjoy..TQ to THR sudi datang ke tempat we all...........

08 Mac 2010

Desa Water Park

Seronok tengok budak2 ni main air..aku lak sempat naik Thunderboat..memang syiokkk...kalau la aku tahu best giler naik thunderboat ni mmg tiap2 minggu aku datang sini. Sebenarnya aku 1st time datang Desa Water Park ni..biasa sebelum ni duk lalu2 je  tiap hari nak pi keje.....Tp dah ade kesempatan pergi..dapat lak tiket free..apalagi...enjoyla sampai petang..sian Yusuf..habis kene sunburn & selsema..

 

IKEA

Hm..minggu lepas sempena cuti Pertabalan DYMM Sultan Terengganu....aku sempat bawa anak2 dan babysitter diorang ni bercuti di KL..dah lama rasanya x bawa they all ni bercuti..Sebenarnya percutian kali ni jugak ibaratkan sambil menyelam minum air..huhu..di kesempatan bercuti sempat juga aku cuci2 mata & shopping sikit di IKEA..Memandangkan aku ni baru je masuk rumah baru..aku gunakanlah kesempatan yang ada..huhu